Eetbare wilde planten - leer koken met de natuur
Delen op sociale media
Gebruik 'LEKKER" als coupon code en het boek wordt zonder porto verstuurd.
Eetbare Wilde Planten - leer koken met de natuur leert je alles over het gebruiken van wilde planten in je voeding:
- Hoeveel je van een plant kunt eten.
- De juiste bereidingswijze om de smaak, vitaliteit en verteerbaarheid van de plant optimaal tot zijn recht te laten komen.
- De voedingswaarde van de plant. Wilde planten zijn de ontbrekende schakel in je gezondheid!
Bruikbaar in elke voedingsstijl, van raw – vegan tot traditioneel. Toepasbaar op alle eetbare wilde planten. RECEPTEN verder dan plant-recept: je vind een schat aan variatie mogelijkheden. Full-color.
Zet binnenkort lekkere bospesto, bloemenkroketten of rauwe chocolade puur natuur op tafel. Boordenvol gezondheid en schitterende vergeten smaken van eigen bodem!
---
De auteur, Marion de Kort, van oorsprong natuurgeneeskundige, homeopaat en fytotherapeut (herborist), verdiepte zich ruim 30 jaar in de gezondheidswaarde en culinaire pracht van de wilde plant in onze voeding: “Economische vrijheid, blijheid, gezondheid is wat onze eetbare natuur mij biedt. En dát wil ik heel graag met je delen. Door mijn kennis, zo veel als mogelijk, in dit boek te stoppen, hoop ik mijn levensgeluk ook voor jou toegankelijk te maken!”
ISBN | 9789076189543 |
---|---|
Auteur | Marion de Kort |
Type | Hardback |
Taal | Dutch |
Pagina's | 272 |