Help, er groeit superfood in mijn tuin
Taal
Dutch
Type
Hardback
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-3 dagen
€ 15,50
Delen op sociale media
Het eerste boek in deze 'Help ...'-serie: Help,
er zit een pastinaak in mijn soep, leert je hoe je
eenvoudig met biologische en zelf in de natuur
geplukte ingrediënten heerlijke soepen kunt
maken.
Anneke Bleeker heeft dit tweede boek in de
help-serie geschreven om de superfoods uit je
directe omgeving onder de aandacht te brengen.
Dit tweede boek behandelt op een verrassende
wijze brandnetel, paardenbloem en zevenblad.
Deze superfoods zijn dicht bij huis te
vinden, maar worden soms erg verguisd. Men
noemt het onkruid.
Planten die we niet als eerste keuze op ons
menu zouden zetten, bevatten toch bijzonder
veel waardevolle nutriënten die onze maaltijd
aanvullen met belangrijke stoffen voor ons lichaam.
Anneke put uit een bron van kennis die al eeuwenlang
beschikbaar is voor ons, maar
die in de vergetelheid geraakt is.
Door middel van de wijsheden en bereidingstechnieken
van onze voorouders laat ze u kennis maken met prachtige
recepten en veel achtergrondinformatie.
Gebruik deze kennis en geef uw gezondheid een boost.
Anneke is ervan overtuigd dat moderne voedselkeuzen,
waaronder fastfood, snelklaar-voedsel, verpakt voedsel,
geconserveerd voedsel en foute bereiding chronische ziekten
in de hand kunnen werken.
Dit boek verdient een plek in de keuken van iedereen die
gezond en verantwoord met voeding om wil gaan.
er zit een pastinaak in mijn soep, leert je hoe je
eenvoudig met biologische en zelf in de natuur
geplukte ingrediënten heerlijke soepen kunt
maken.
Anneke Bleeker heeft dit tweede boek in de
help-serie geschreven om de superfoods uit je
directe omgeving onder de aandacht te brengen.
Dit tweede boek behandelt op een verrassende
wijze brandnetel, paardenbloem en zevenblad.
Deze superfoods zijn dicht bij huis te
vinden, maar worden soms erg verguisd. Men
noemt het onkruid.
Planten die we niet als eerste keuze op ons
menu zouden zetten, bevatten toch bijzonder
veel waardevolle nutriënten die onze maaltijd
aanvullen met belangrijke stoffen voor ons lichaam.
Anneke put uit een bron van kennis die al eeuwenlang
beschikbaar is voor ons, maar
die in de vergetelheid geraakt is.
Door middel van de wijsheden en bereidingstechnieken
van onze voorouders laat ze u kennis maken met prachtige
recepten en veel achtergrondinformatie.
Gebruik deze kennis en geef uw gezondheid een boost.
Anneke is ervan overtuigd dat moderne voedselkeuzen,
waaronder fastfood, snelklaar-voedsel, verpakt voedsel,
geconserveerd voedsel en foute bereiding chronische ziekten
in de hand kunnen werken.
Dit boek verdient een plek in de keuken van iedereen die
gezond en verantwoord met voeding om wil gaan.
Subtitle | drie wilde groenten die oma al kende |
---|---|
ISBN | 9789079872787 |
Auteur | -- Please Select -- |
Type | Hardback |
Taal | Dutch |